Fitness voor de hond

Fitness voor de hond bestaat uit oefeningen waarbij gewerkt wordt met de onderdelen:

Lichaamsbewustzijn, 

Kracht, 

Lenigheid / flexibiliteit, 

Cardio / uithoudingsvermogen,

Mentaal.

Voor sommige oefeningen zijn materialen nodig zoals bijv verhogingen, maar daar hoeft u niet perse kosten voor te maken. Veel objecten in huis zijn prima te gebruiken bij het fitnessen met de hond. Maar wat dacht u van objecten buiten? Ook prima te gebruiken bij het fit maken van uw hond!


Bij hondenschool Never The Same Training is Fitness voor honden alleen geschikt voor honden die lichamelijk gezond zijn of doorverwezen zijn door een arts/specialist.


Fitness:

-Intake van 90 minuten (incl fitness programma) kost 50 euro

-Losse fitness voor de hond les  30 minuten kost 20 euro (incl oefeningen voor thuis mee)

-Leskaart 5 lessen van 30 minuten - les is 1x in de 2 weken en kost 95 euro (incl oefeningen / oefenprogramma voor thuis

Intake

Onze hondenfitness training begint met een intake, waarbij we een vragenlijst afnemen en oefeningen uitvoeren om uw hond te leren kennen. Na de intake ontvangt u een fitnessprogramma per e-mail, inclusief gedetailleerde instructies. Na twee weken volgt een afspraak om de voortgang te bespreken en het programma indien nodig aan te passen.

Fitness voor de hond

In plaats van een thuisprogramma kunt u ook kiezen voor lessen waarbij u samen met uw hond traint. Tijdens deze lessen oefenen we een aantal bekende oefeningen en leren we ook nieuwe oefeningen aan. De lessen duren 30 minuten, omdat fitness voor honden inspannend kan zijn. We raden aan om ook thuis te oefenen en daarom is het krijgen van huiswerk een onderdeel van de lessen.

Vragen?

Heeft u vragen over het lesaanbod of de lestijden? Neem dan contact met ons op!