Opvoeding

Pups en jonge honden hebben het nodig om te weten hoe ze met de baas samen een fijn leven kunnen opbouwen. Dit kunnen we doen door hun bepaalde gewoontes aan te leren. Welke dat zijn mag elke baas zelf aangeven. Dit maakt dat de les ook heel erg op de baas-hond combinatie wordt aangepast. Iedereen weet dat er houdingen van een hond gevraagd kunnen worden zoals af, zit en staan. Maar wat nu als je bijv een paaltje tegen komt en de hond gaat er via de verkeerde kant langs? Hoe is dit aan te leren? Of, is het bijvoorbeeld handig dat de hond weet hoe hij zich kan gedragen bij het openen van een deur? Er gaan 100 wegen naar Rome, dus laten weten wat de u met de hond wilt gaan oefenen, hoort bij de les!


Puppencursus:

-Privé les 30 minuten kost 40 euro

-5 x Groepsles (max 6 honden) 45 min+15 min vragen stellen, kost  70 euro

-Kleine groep training is mogelijk op aanvraag.

Jonge honden cursus:

-Privé les 30 minuten kost 40 euro

-5 x Groepsles (max 6 honden) 45 min+15 min vragen stellen, kost  70 euro

-Kleine groep training is mogelijk op aanvraag.

Puppen cursus

Onze puppycursus is bedoeld voor pups vanaf 8 weken oud en biedt privélessen of groepslessen tot maximaal 6 honden en hun baasjes. Elke les duurt 45 minuten met een extra 15 minuten voor vragen en extra informatie. Cursisten krijgen elke les een paar oefeningen om thuis te oefenen en elk lesblok bestaat uit 5 wekelijkse lessen.

Jonge honden cursus

Onze jonge hondencursus is ontworpen voor honden vanaf ongeveer 5 maanden oud en voor honden met nieuwe eigenaren. Privélessen en groepslessen tot maximaal 6 honden en hun baasjes zijn beschikbaar. Elke les duurt 45 minuten met extra tijd voor vragen en extra informatie. Cursisten krijgen elke les een paar oefeningen om thuis te oefenen en elk lesblok bestaat uit 5 wekelijkse lessen.

Vragen?

Heeft u vragen over het lesaanbod of de lestijden? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen?

Inschrijven kan via dit contact formulier. U krijgt dan zo snel mogelijk te horen wanneer u in zou kunnen stromen. 

Vragen?