Honden sporten / Funcursus

Bij hondenschool Never The Same Trainingen kun je ook les krijgen in verschillende sporten.

Het doel met deze lessen is wel om de plezier te beleven van deze sporten, en niet om volgend jaar al bij de Europese kampioenschappen mee te doen! 

Plezier, veiligheid en het juist uitvoeren van de onderdelen van de sporten is heel erg belangrijk bij ons.

Bij de Funcursus gaan we met de honden op een "Fun" wijze (dus leuke, speelse manier) allerlei leuke oefeningen doen. Dit kan onderdelen van een sport zijn, maar ook balans & coördinatie oefeningen of een leuk "doe" parcours voor baas en hond.

Recreatief Agility

 Bij Never The Same Training wordt er gebruik gemaakt van de juiste aanleermethodes, maar het doel is om op een "ontspannen" manier met de sport bezig te zijn. Het uiteindelijke doel is om een parcours te kunnen lopen, maar dit wordt op een meer ontspannen manier benaderd.

Rally-O

Rally-O is een sport waarbij gehoorzaamheid oefeningen actief worden uitgevoerd in de vorm van een parcours. Denk hierbij aan het lopen van verschillende tempo, richtingsveranderingen en wendingen, sprongen, halt houden, zitten en voorroepen.

Hoopers

Hoopers is een sport met minimale lichamelijke belasting, maar met een goede mentale uitdaging voor zowel de hond als de baas. Het is geschikt voor zowel jonge als oudere honden. De toestellen die gebruikt worden zijn onder andere hoops, tunnels, gates en tonnen.

Mind and Body

Mind and Body is geschikt voor zowel honden als hun eigenaren. De les richt zich op zowel de geest als het lichaam van de hond en de baas. Het is een leuke en aanpasbare les die de band tussen hond en baasje kan versterken en kan helpen bij het vergroten van het zelfvertrouwen en de rust van de hond.

Funcursus

Bij de Funcursus gaan we met de honden op een "Fun" manier allerlei leuke oefeningen doen. Dit kunnen onderdelen van gehoorzaamheid of een sport zijn, maar ook balans & coördinatie oefeningen of een leuk "doe" parcours voor baas en hond.

Vragen?

Heeft u vragen over het lesaanbod of de lestijden? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen?

Inschrijven kan via dit contact formulier. U krijgt dan zo snel mogelijk te horen wanneer u in zou kunnen stromen. 

Vragen?